Wedding

Once in a while right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale

Een bruiloft gaat over liefde, emotie en de connectie tussen mensen. Dat is wat bruidsfotografie voor mij zo leuk maakt. Het echte leven is wat mij het meeste aanspreekt en op die manier zal ik ook jullie bruiloft fotograferen. Ik leg jullie dag vast zoals het is, ik zoek naar bijzondere momenten, unieke details en vooral de emotie. Tijdens de reportage laat ik jullie dus ook niet de hele tijd poseren. Uiteraard geef ik aanwijzingen, maar ik vind het vooral belangrijk dat de reportage natuurlijk en vooral gezellig verloopt. Uiteindelijk gaat het er om dat ik jullie liefde vang op beeld, en dat jullie bij het zien van de foto's deze bijzondere dag weer kunnen herbeleven. 

wedding trouwceremonie bruidsreportage

Voor een trouwreportage reserveer ik een volle dag in mijn agenda. We maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken dan hoe jullie trouwdag eruit ziet, hoeveel uur fotografie jullie nodig denken te hebben en wat voor soort foto's jullie aanspreekt. 

Als jullie voor mij kiezen, dan zullen we tussentijds telefonisch of per e-mail contact hebben om het definitieve programma door te spreken.

Binnen 6 weken na de bruiloft ontvangen jullie een usb met de geselecteerde foto’s in hoge resolutie. Uiteraard kunnen jullie ervoor kiezen om een selectie van de foto’s te verwerken in een uniek, gepersonaliseerd album.