Newborn

Where there is love there is life - Mahatma Gandhi

newbornfotografie mandje prop newborn

Zo klein en puur is een pasgeboren kindje en hoe cliché het ook mag klinken, deze periode duurt slechts enkele weken. Hoe mooi is het om dat pure moment vast te laten leggen zodat je altijd weer kan terug kijken op hoe bijzonder dat moment was. Die kleine handjes, fijne haartjes en dat baby zachte huidje.

Wanneer je graag een newborn shoot bij mij wil plannen is het raadzaam om tijdens je zwangerschap al even contact op te nemen. Ik hou ruimte vrij in mijn agenda rond de uitgerekende datum. De shoot vindt plaats in de eerste 2 weken na de geboorte bij mij in de studio in Spijkenisse of bij jullie thuis. Je babytje slaapt nog veel de eerste 2 weken en laat zich dan nog in allerlei lieve poses leggen. Ik volg hierin altijd de baby en zal geen poses doen waar je baby zich niet prettig bij voelt. Jullie kunnen van te voren een keus maken uit verschillende dekentjes, mandjes, mutsjes en haarbandjes.  

Een newborn fotoshoot duurt meestal tussen de 2 en 3 uur. Zo is er genoeg tijd om in alle rust foto’s te maken met tussendoor de nodige knuffels en momenten om te voeden. Het beste tijdstip van de dag voor de fotoshoot is in de ochtend.

Wil je liever gebruik maken van het baby jaarplan, waarbij alle mijlpalen in het 1e jaar worden vastgelegd, kijk dan even bij first year of life onder het tabblad prijzen.